Biblioteka i Sunnfjord kommune brukar trafikklysmodellen for å spegle smitteverntiltaka. Frå torsdag 25. mars er vi på raudt nivå. Det betyr at vi mellom anna oppfordrar til å halde 2 meter avstand, ikkje opphalde seg på biblioteket utover lån og ikkje la barn opphalde seg på biblioteket utan i følge med føresette. Det betyr og at vi dessverre må midlertidig fjerne nokre tenester og ikkje kan ta imot grupper i det tidsrommet vi er på raudt nivå.

Ta vare på kvarandre – og hald ut!

Translate »

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close