Biblioteka i Sunnfjord kommune er tilbake på såkalla gult nivå frå fredag 16. april.

Dette vil mellom anna seie at:
Du kan bruke lenger tid og opphalde deg i biblioteket.
Biblioteket tilbyr dagsaviser og tidsskrift til å lese i biblioteket
Det er mogleg å bruke PC på biblioteka i Naustdal, Sande og Førde
Besøk av mindre grupper frå skule/barnehage

Vi oppfordrar til at du brukar automatane våre både til innlevering og utlån. For å låne bøker må du då ha med deg det fysiske lånekortet eller ha bibliofilappen på mobilen din. På gult nivå er det reduksjon i talet på lesesalsplassar, så studentar bør ta kontakt for å reservere ein studieplass.

Vi oppfordrer til å framleis ta omsyn til kvarandre: halde minst 1 meter avstand og vaske hender!
Velkomen til biblioteket!