Den gode, gamle telefonkiosken i sentrum sør i Førde har fått nytt liv og nytt innhald! Tanken bak lesekiosken er ta ei bok, gi ei bok. Du kan altså ta med deg bøker du har lyst til å lese, men og setje inn ei bok du ikkje treng lenger. Då vil fleire får glede av bøkene, som kanskje elles ville blitt kasta.

Det vert offisiell opning av lesekiosken laurdag 8. mai kl. 13.00.
Med oss på opninga har vi blant anna forfattar Olaug Nilssen og fadder for lesekiosken Terje Lyngstad. Velkommen!

Lesekiosk er eit nasjonalt litteraturformidlingsprosjekt i regi av Foreningen !les og Telenor, støtta av Sparebankstiftelsen DNB.

Foto av Olaug Nilssen: Bent R. Synnevåg

Translate »

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close