Har du lese mange bøker i sommar? Fyll ut skjema og bli med i innspurten på Sommarlesbingo for vaksne!

Alle våre lesarar i alderen 16 år og oppover kan delta i konkurransen, som varer frå 14. juni-31. august. Alle som får bingo er med i trekninga av gåvekort på arrangement i Førdehuset, kinobillettar til ein valfri film på Kino Førde, og bokgåve. Lever skjemaet innan 5. september for å vere med i trekninga. Bingoskjema lastar du du ned her eller hentar på biblioteket. Lenke til skjema.  

Riktig god sommar!

Translate »

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close