Norske bibliotek jobbar kvar einaste dag for ytringsfridom og for gode vilkår for det frie ord.
Biblioteka kjøper inn akkurat dei bøkene dei vil og arrangerer debattar der det meste kan debatterast. Alle er velkomne.

Den ytringsfridomen som vi tar for gitt hos oss har heilt andre vilkår i Afghanistan. Situasjonen til journalistar, forfattarar, redaktørar og andre medieansatte er prekær. Det er og stor bekymring for situasjonen til kvinnelege ytrarar i landet etter at Taliban tok over. Ei bok du har hatt for lenge er på ein måte ord på overtid. No vil ditt purregebyr kunne styrke dette arbeidet, som blir leia av ICORN (International Cities of Refuge Network) og Norsk PEN.

ICORN og Norsk PEN jobbar på kvar sine måtar med å beskytte forfattarar, journalistar, kunstnarar og andre meningsytrarar.

ICORN om krisen i Afghanistan

Norske Pen om krisen i Afghanistan

 

 

 

 

Translate »

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close