Vi endrar litt på opningstidene i håp om å vere meir tilgjengelege for dykk i haust og vinter.

Frå måndag 4. oktober vert det:
Måndag: 10-16
Onsdag: 11-18
Tysdag og Torsdag-Søndag: Meirope

Meirope betyr at biblioteket er ubemanna, men at alle som har lånekort med meirope-tilgang kan kome inn og bruke biblioteket mellom 7 og 22. Det er raskt og enkelt å få meirope kort – berre kom innom i bemanna opningstid og snakk med bibliotekaren, så vert det gjort i ein fei!

Viss du har spørsmål ang. dei nye opningstidene eller noko anna, ta gjerne kontakt på Facebook, telefon eller e-post.

Translate »

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close