Vi endrar litt på opningstidene i håp om å vere meir tilgjengelege for dykk i haust og vinter.

Frå måndag 4. oktober vert det:
Måndag: 10-16
Onsdag: 11-18
Tysdag og Torsdag-Søndag: Meirope

Meirope betyr at biblioteket er ubemanna, men at alle som har lånekort med meirope-tilgang kan kome inn og bruke biblioteket mellom 7 og 22. Det er raskt og enkelt å få meirope kort – berre kom innom i bemanna opningstid og snakk med bibliotekaren, så vert det gjort i ein fei!

Viss du har spørsmål ang. dei nye opningstidene eller noko anna, ta gjerne kontakt på Facebook, telefon eller e-post.