Fredag 1. oktober kjem det flytande litteraturhuset Epos tilbake til Vevring! Det vert mogeleg å låne bøker, lesestund ved Ingunn Fleten og JUBELBLUES – familiekonsert med Good Time Charlie!

Etter nedlegging av bokbåten i 2020 har 28 kommunar gått saman om å gi Epos ny vind mot hamner i grender og bygdelag langs vestlandskysten. Det flytande litteraturhuset kjem til lesarane der dei bur. Ikkje berre med bøker, men med eit rikhaldig litterært kulturprogram eit litteraturhus verdig.

Kl. 12.00: Lesestund ved Ingunn Fleten, barnebibliotekar ved Biblioteka i Sunnfjord.
Kl. 12-15: Open båt med utlån av bøker.
Kl. 18.00: Jubelblues – familiekonsert med Good Time Charlie.

Konserten er gratis. Påmelding til bibliotek@sunnfjord.kommune.no.

Velkomen til det flytande litteraturhuset!