Framgongsmåte:

Skjema kan du hente på biblioteket eller skrive ut sjølv

Kvar loddrett eller vassrett rekke gir eit “lodd”, og fullt brett gir 10 «lodd».

Konkurransen er for alle våre lesarar over 15 år, og varer fram til 28. februar. For å vere med i trekninga leverer du skjemaet på biblioteket innan 15. mars (husk å fylle ut kontaktinfo). Du kan også ta bilete og sende til oss på epost.

 (Vi har utstillingar med gode lesetips, både på nett og fysisk i biblioteka våre, men spør oss og gjerne om tips.)

Her kan du printe bingoen: VINTERLESBINGO utskrift

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close