Biblioteka i Sunnfjord kommune er tilbake på såkalla gult nivå frå onsdag 15. desember.

Vi oppfordrar til at du brukar automatane våre både til innlevering og utlån. For å låne bøker må du då ha med deg det fysiske lånekortet eller ha bibliofilappen på mobilen din. På gult nivå er det reduksjon i talet på lesesalsplassar, så studentar bør ta kontakt for å reservere ein studieplass.

Det er og påbode med munnbind for alle over 12 år.
Vi oppmodar alle om å utøve god smittevernframferd og å ta godt vare på kvarandre!
Les alle tiltaka frå regjeringa her: https://www.regjeringen.no/…/strengere…/id2892042/

 

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close