Sande bibliotek vil invitere alle til å bake peparkakehus som vi stiller ut på biblioteket! Mest kreative innslag får premie på julemarknaden 9. desember – kva med å lage eit av dei morosame peparkakeprosjekta i Pepperkakebyggeboka?

Lever det ferdige huset til Sande bibliotek seinast 29. november. Vi har ope måndagar 10-16 og onsdagar 11-18.

Peparkakehusaksjonen er eit samarbeid mellom Sande bibliotek og Sande Nærmiljøråd.

Ved å halde fram med å bruke denne nettstaden, gir du samtykke til vår bruk av informasjonskapslar (cookies). Meir informasjon

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close